Opština Mladenovac

privredna publikacija

UNIJA POSLODAVACA SRBIJE - POSLODAVCI MLADENOVCA

El. pošta Štampa PDF

Unija Poslodavaca Srbije

JAKA PRIVREDA – JAKA SRBIJA

Unija poslodavaca Srbije je nevladina i nestranačka organizacija poslodavaca, nastala po ugledu na slične i srodne organizacije u svetu. U našoj zemlji deluje od 1994. godine i danas okuplja oko 140 000 preduzetnika, malih, srednjih i velikih preduzeća i kao takva predstavlja nezaobilazan činilac, ne samo u borbi za zaštitu interesa poslodavaca , već ima i jednu od odlučujućih uloga u kreiranju poslovnog ambijenta koji treba da doprinese ostvarenju njenog cilja: JAKA PRIVREDA – JAKA SRBIJA!

Organizovana kao lokalni i regionalni servis poslodavaca, pored Centrale u Beogradu, Unija poslodavaca Srbije u svojoj mreži obuhvata  i 12 lokalnih kancelarija u gradovima širom Srbije, među kojima je i kancelarija u Mladenovcu, registrovana aprila 2009. godine i koja trenutno okuplja 1235 preduzetnika sa područja Mladenovca, a uskoro će ova kancelarija  imati status regionalne kancelarije.
Veće ekonomske slobode, jednostavnije procedure, smanjenje javne potrošnje povećavanje efikasnosti privrednih sudova...,neki su od ciljeva za čije ostvarenje se bori Unija Poslodavaca Srbije.
Jaka Privreda - Jaka SrbijaZato poziva sve poslodavce da se pridruže velikom i uspešnom timu koji se bori za uređeno i bogato društvo i svojim članovima obezbeđuje:
-    Kompletnu pravnu podršku pri tumačenju pozitivnih zakonskih propisa,
-    Neophodne informacije i edukaciju iz oblasti bezbednosti i zaštite zdravlja na radu,
-    Zastupanje interesa poslodavaca kroz institucije u kojima ima svoje predstavnike (Soc. ekonomski savet RS, Fond PIO, Fond solidarnosti, Nacionalna služba za zapošljavanje...),
-    Kolektivno pregovaranje sa sindikatima i zaštitu interesa poslodavaca pred sindikatima, zaštitu interesa i posredovanje pred inspekcijskim službama,
-    Informacije o tenderima i konkursima za razvoj preduzetništva, informacije o subvencijama i kreditima,
-    Korišćenje usluga UPS Kluba, jedinstvenog kluba poslodavačke solidarnosti,
-    Informacije o slobodnim industrijskim zonama...
Pozivamo Vas da postanete član najveće dobrovoljne poslodavačke porodice u Srbiji i da zajedno stvorimo bogatiju, uspešniju, konkurentnu i modernu privredu!

Jer, ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE!

 

 


Info

UNIJA POSLODAVACA SRBIJE - POSLODAVCI MLADENOVCA

Mladenovac, Kosmajska br.3
Tel-faks: 011 8231-751

Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Web: www.poslodavci-mladenovca.rs

Menadžment

DRAGAN DEDIĆPredsednik UPS - Poslodavci Mladenovca
DRAGAN DEDIĆ, elektroinženjer

Rođen 1958. godine. Vlasnik preduzeća „Omega DD Grom“.
Član Upravnog odbora UPS. Član lokalnog Saveta zapošljavanja Mladenovca.                   


 

slike-061slike-062slike-065slike-071slike-076slike-079slike-096

Zanimljivosti 

Opština Mladenovac nazivala se grad u posleratnim godinama (1945-1947), a nalazila se u srezu Mladenovac koji je obuhvatao skoro sva sela današnje opštine. U periodu 1947-1955. opština Mladenovac se nalazi u Kosmajskom srezu koji je oformljen od sreza Mladenovac i sreza Sopot, sa sedištem u Mladenovcu u Acovićevoj zgradi.