Opština Mladenovac

privredna publikacija

“STOJKOVIĆ KERAMIKA” d.o.o.

El. pošta Štampa PDF

Stojković KeramikaZADOVOLJSTVO JE VAŠE, A IDEJE NAŠE

Preduzeće “STOJKOVIĆ KERAMIKA” d.o.o. nastalo je 2007. godine spajanjem dve radnje “Still Stojković” –Mladenovac i “Still Keramika”-Aranđelovac koje su bile osnovane 2003. godine.

Preduzeće se afirmisalo na srpskom i crnogorskom tržištu kao proizvođač KUPATILSKOG NAMEŠTAJA izuzetnog kvaliteta, modernog dizajna, sa preko 80 modela u koje ubrajamo: ormariće, kontese sa nadgradnjom i ugradnim umivaonicima, vertikale. mini kontese, roto vertikale.... Nameštaj je izgrađen od medijapana i iverice, farban postojanim poliuretanskim bojama visokog sjaja ili u matu.
U proizvodnji koristimo najsavremenije mašine na kojima rade iskusni i visoko kvalificirani radnici.
Preduzeće “STOJKOVIĆ KERAMIKA”, u svoja dva maloprodajna salona u Mladenovcu i Aranđelovcu (Knjaza Miloša 49), osim svojih proizvoda bave se i prodajom ostalog kupatilskog programa najrenomiranijih domaćih i stranih proizvođača: pločica, sanitarija, tuš kabina, kada, galanterije, tuš baterija....
Mi imamo ideje, a zadovoljstvo prepuštamo Vama!

 


Info

“STOJKOVIĆ KERAMIKA” d.o.o.

11400 MLADENOVAC, Svetolika Rankovića 127 b
Tel. 011 8201-803
Fax: 011 8201-884

Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Web: www.stojkovickeramika.com


ekskluziva-2ekskluzivakabina-1kabina-2ormaric1ormaric2set-3set-4

 

Zanimljivosti 

Opština Mladenovac nazivala se grad u posleratnim godinama (1945-1947), a nalazila se u srezu Mladenovac koji je obuhvatao skoro sva sela današnje opštine. U periodu 1947-1955. opština Mladenovac se nalazi u Kosmajskom srezu koji je oformljen od sreza Mladenovac i sreza Sopot, sa sedištem u Mladenovcu u Acovićevoj zgradi.