Opština Mladenovac

privredna publikacija

„OMEGA DD GROM“ D.O.O.

El. pošta Štampa PDF

OMEGA DD GROM d.o.o.Preduzeće „OMEGA DD GROM“ doo,  nastalo  je 1993.godine  iz uslužno zanatske radnje „Omega“ i za gotovo dve decenije svog postojanja   beleži konstantan razvoj uz proširivanje delatnosti od proizvodnje, ka veleprodaji i pružanju usluga marketinga i štampe.

Osnovna delatnost ove porodične firme koju uspešno vodi gospodin Dragan Dedić, jeste PROIZVODNjA I LIVENjE OBOJENIH METALA: aluminijuma, mesinga, bronze, kalaja, olova, livenog gvožđa, a svi proizvodi se precizno i do najstitnijih detalja izrađuju prema postavljenim modelima, crtežima i uzorcima.
Pored proizvodnje, preduzeće se veoma uspešno bavi i trgovinom na veliko elektormaterijala, izradom elektro instalacija i mreža, kao i prodajom klinastog remenja, ekstramultusa i transportnih traka, kao i uslugama lepljenja ( spajanja ) istih.
U vremenima kada internet dobija sve veći značaj, kako u marketing oglašavanju, tako i kao medij i sredstvo komunikacije, „OMEGA DD GROM“ tržištu nudi i usluge izrade,  dizajniranja  i održavanja kvalitetnih internet prezentacija, kao i profesionalnu  primpremu za sve vrste štampe


Info

Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge

„OMEGA DD GROM“ D.O.O.

11400 Mladenovac, Kneza Lazara 1 /19

Poslovnica Međulužje

Stefana Nemanje 10
Tel/faks: 011 6236 150, 8231 052

Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ; Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Web: www.omegaddgrom.co.rs

Menadžment

DRAGAN DEDIĆDragan Dedić, rođen 30.09.1958 u Lebanima. Od 1977. do 1993 god. radio je u Elektrodistribuciji Mladenovac, da bi 1993.god. osnovao privatnu firmu koja danas predstavlja primer uspešne porodične kompanije u kojoj su zaposleni svi članovi porodice Dedić: supruga Svetlana i sinovi Dalibor, Nemanja i Nenad.
Predsednik je Unije Poslodavaca Srbije – Poslodavci Mladenovca. Član Upravnog odbora UPS i član lokalnog Saveta zapošljavanja u Mladenovcu.

 

 


Zanimljivosti 

Godine 1965, za jednu noć, “plavci” iz Vrbice buldožerom su prosekli “bulevar” tako da je ujutro pukao pogled ka Tehničkoj školi. Bulevar je potpuno završen 29.11.1980. a prva tri manja tipska solitera s desne i leve strane bulevara i dugačka zgrada preko puta obdaništa započete su pre 1967. godine. Tehnička škola je prva “izašla na brdo”, sagrađena 1961. pre probijanja bulevara. Zgradu, koja je u početku bila predviđena za osnovnu školu, gradio je “Režijski odbor opštine” po tipskom projektu a nadzorni organ je bio Bora Đermanović.