Opština Mladenovac

privredna publikacija

“TRIM”

El. pošta Štampa PDF

TrimINOVATORI IZ DUBONE

Zanatska radnja “TRIM”, vlasništvo Nebojše Blagojevića, osnovana je 2007. godine i za četiri godine svog postojanja afirmisala se kao pouzdan i solidan poslovni partner iz čijeg pogona izlaze unikatne mašine koje predstavljaju originalna inovatorska rešenja na našem tržištu.

Najpoznatiji proizvod ZR “TRIM” je FREZA ”PIPALICA”. Ova priključna mašina namenjena je poljoprivrednicima u voćarstvu za okopavanje i uništavanje korova na način, da kada dođe do drveta, sama se pomera u levu stranu ne nenoseći nikakvu štetu zasadu, a istovremeno uništava sav korov koji se nalazi pored stabla. U praktičnoj primeni mnogobrojni korisnici ovog proizvoda ZR “TRIM” izkazuju neskriveno zadovoljstvo i ocenu, da je freza “pipalica” hit na našem tržištu koji se pokazao kao mnogo kvalitetniji, a po ceni našim poljoprivrednicima pristupačniji, od sličnih mašina poznatih proizvođača iz inostranstva.
“TRIM” je usvojio i proizvodnju univerzalnog “CEPAČA DRVA”,jedinstvenog na našem tržištu.
Stručnjaci “TRIMA” vrše: doradu i remont poljoprivrednih i drugih mašina, presa za proizvodnju beton blokova, izradu delova alata, sve vrste metalostrugarskih i metaloglodačkih radova, okruglo bušenje, termičku obradu metala i sve vrste zavarivanja.
“Naš moto je kvalitet pre svega. Ako Vam je potrebno bilo šta u oblasti kojom se mi bavimo, slobodno se obratite nama, a mi ćemo Vam na ukazano poverenje uzvratiti maksimalnim kvalitetom naših proizvoda i usluga. Vaše zadovoljstvo je i naše”, ističu u ovom malom i već afirmisanom kolektivu.


Info

“T R I M”

Mladenovac-Dubona
Prvomajska 164
Tel/faks: 011 8204 152
Mob: 063 8098 508

Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Web: www.trimdubona.rs

Menadžment

NEBOJŠA BLAGOJEVIĆVlasnik: NEBOJŠA BLAGOJEVIĆ

Rođen je 29.aprila 1972. godine u S.Palanci od oca Dragana i majke Grozdane. Posle višegodišnjeg stjecanja radnog iskustva u metalskoj struci, 2007 godine osnovao ZR ”TRIM” gde je svoj neosporan prirodni telenat i orginalna tehnička rešenja primenio u svom poslu na zadovoljstvo širokog kruga poslovnih ljudi na prostoru bivše Jugoslavije.

 

 


S3700281S3700282S3700283S3700284S3700285S3700286S3700302

Zanimljivosti 

Godine 1965, za jednu noć, “plavci” iz Vrbice buldožerom su prosekli “bulevar” tako da je ujutro pukao pogled ka Tehničkoj školi. Bulevar je potpuno završen 29.11.1980. a prva tri manja tipska solitera s desne i leve strane bulevara i dugačka zgrada preko puta obdaništa započete su pre 1967. godine. Tehnička škola je prva “izašla na brdo”, sagrađena 1961. pre probijanja bulevara. Zgradu, koja je u početku bila predviđena za osnovnu školu, gradio je “Režijski odbor opštine” po tipskom projektu a nadzorni organ je bio Bora Đermanović.