Opština Mladenovac

privredna publikacija

„ALU-MONT”

El. pošta Štampa PDF

POUZDANOST, SIGURNOST, POSTOJANOST

Privatno preduzeće „ALU-MONT” osnovano je 1992. godine i specijalizovano je za proizvodnju pribora za nadzemno prihvatanje srednjenaponskog samonosećeg kablovskog snopa sa opremom koja omogućava montažu na stablu stuba. Osnovu njegova proizvodnog programa čine:
KONZOLA ZA OPŠTU NAMENU, KOMPLET ZA ZATEZNO PRIHVATANjE I KOMPLET ZA NOSEĆE PRIHVATANjE SREDNjE NAPONSKOG KABLOVSKOG SNOPA.

Celokupan proces proizvodnje odvija se u skladu sa zahtevima tehničke preporuke Direkcije za distribuciju elektroprivrede Srbije, a kvalitet, pouzdanost i postojanost „ ALU-MONT“ proizvoda potvrđena je i od strane Instituta za materijale i konstrukcije Građevinskog fakulteta u Beogradu.
Pored  decenijske uspešne saradnje sa Elektrodistribucijom Beograd,   „ALU-MONT“ je dugogodišnji partner i našim renomiranim kompanijama kao što su „Energoprojekt“, „Minel“, Unipromet“ Čačak...
Sva oprema proizvedena od čelika štiti se od korozije nanošenjem prevlake od cinka po „toplom“ postupku, a pored zaštite svojih proizvoda, za svoje klijente “ALU-MONT” vrši i uslugu „vrućeg“ cinkovanja šrafovske robe čime se tretiranim proizvodima omogućava najpostojanija moguća zaštita od korozije materijala.


Info

Preduzeće za proizvodnju, promet, usluge, montažu i inženjering

„ALU-MONT”

11400 Mladenovac
Jaše Prodanovića   ½
Tel/fah: 011 8211-308; 8211-306
Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Menadžment

 

DRAGOSLAV PETROVIĆVlasnik i direktor: DRAGOSLAV PETROVIĆ

Rođen 23.04.1955. god. U Crkvinama-Markovac, od oca Miloja i majke Ljubice. Po profesiji elektrotehničar. Karijeru je zapošeo u preduzeću „Minel Trafo“ gde je od 1977 do 1991.g. obavljao poslove tehnologa, normirača i poslovođe. Od 1992.g. otiskuje se u vode privatnog biznisa i osniva privatnu firmu „Alu-mont“.
Iza direktora ovog uspešnog preduzeća stoji i bogata sportska karijera. Sa puno uspeha trenirao je boks u BK „Mladenovac“ i BK „Kablovi“ Jagodina. 1972. godine postao je omladinski prvak SFRJ u poluvelter kategoriji, a za omladinsku reprezentaciju nastupao je 15 puta, dok je za seniorsku reprezentaciju Jugoslavije zabeležio 5 nastupa. Osvajač je zlatne medalje na „Strandat cupu” u Bugarskoj, kao i na takmičenju “Ring Sofija” u velter kategoriji. Pobednik je finalnog  turnira „Zlatna rukavica“ u Beogradu 1974. i 1975. godine u velter kategoriji.
Oženjen Zlatijom, otac Julijane i Nebojše.                                                                                                     

 

 


Picture-001Picture-004Picture-005Picture-008Picture-009Picture-021Picture-022Picture-023Picture-026Picture-029Picture-030

 

Zanimljivosti 

Godine 1965, za jednu noć, “plavci” iz Vrbice buldožerom su prosekli “bulevar” tako da je ujutro pukao pogled ka Tehničkoj školi. Bulevar je potpuno završen 29.11.1980. a prva tri manja tipska solitera s desne i leve strane bulevara i dugačka zgrada preko puta obdaništa započete su pre 1967. godine. Tehnička škola je prva “izašla na brdo”, sagrađena 1961. pre probijanja bulevara. Zgradu, koja je u početku bila predviđena za osnovnu školu, gradio je “Režijski odbor opštine” po tipskom projektu a nadzorni organ je bio Bora Đermanović.