Opština Mladenovac

privredna publikacija

STAMBENA ZADRUGA “KOŠUTICA”

El. pošta Štampa PDF

STAMBENA ZADRUGA  KOŠUTICALIDER U INŽENJERINGU I IZGRADNJI

Stambena zadruga “KOŠUTICA”, od svog osnivanja 1986. godine, beleži stalan rast novoizgrađenih kvadrata stambenog i poslovnog prostora. Za dvedeset pet godina uspešnog poslovanja ”KOŠUTICA” ima osposobljenu organizaciju za gradnju svih vrsta objekata (stanova, porodičnih kuća, poslovnog prostora i dr.), izvođenje svih vrsta građevinskih i zanatskih  radova, za promet nekretnina, te se na lokalnom i domaćem tržištu pozicionirala kao lider u građevinskoj industriji.

Ostvarena je strateška saradnja sa renomiranim izvođačima i podizvođačima što je rezultiralo izuzetnim kvalitetom izvedenih radova.
Dobra saradnja sa poslovnim bankama garancija su odobravanja povoljnih stambenih kredita.
Pored prometa nekretnina, SZ ”KOŠUTICA” pruža i usluge: stručnog nadzora, legalizacije objekata izgrađenih bez potrebne dokumentacije, obezbeđivanje projektne dokumentacije, stručne konsultacije, usluge 3d modeliranja, obezbeđivanje stambenih kredita...
”KOŠUTICA’ ima jasnu strategiju poboljšanja kvaliteta izvedenih radova, širenja i povećanja prodaje, koje uz određena ulaganja u nove projekte planira u narednom periodu da realizuje. Strategija razvoja i liderstva na tržištu, utvrđene procedure i standardi, vrhunski menadžment, obučen kadar, kvalitet dobavljača i kupaca, ključ su uspeha Stambene zadruge ”KOŠUTICA”.
Preko 10.000 m2 do sada izgrađenog stambenog i poslovnog prostora (kolektivni i individualni), od čega oko 3000 m2 u zadnjih tri godine (stambeno naselje ”Košutica”, ”Save Kovačevića”, lux stambeno-poslovni objekat ”Zov” u Mladenovcu), potvrđuju da je Stambena zadruga ”KOŠUTICA” jedan od lidera u inženjeringu, izgradnji i upravljanju projektima.

 


Info

STAMBENA ZADRUGA “KOŠUTICA”

Mladenovac, Doktora Rusa br.13
tel/fax: 011 8230-597
Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Web: www.szkosutica.com

Menadžment

Osnivač i direktor: MARICA IVANOV, dipl. ekonomista

Rođena je 12.07.1958. godine u Beogradu od oca Mihajla i majke Olge. Završila Ekonomski fakultet u Beogradu, a trenutno se nalazi na postdiplomskim studijama na Pravnom fakultetu u Beogradu. Udata za Danila sa kojim ima dva sina, Mladena i Jovana.


 

Buduci-izgled-stambeno-poslovnog-objekta-u-ulici-Kralja-Petra-I-80Stambena-zgrada-sa-lux-stanovima-i-poslovni-prostor-ul-Kralja-Petra-I-140A-ZOV-1Stambena-zgrada-sa-lux-stanovima-i-poslovni-prostor-ul-Kralja-Petra-I-140A-ZOV-2Stambene-zgrade-i-poslovni-prostor-u-Milana-Vidakovica-1Stambene-zgrade-i-poslovni-prostor-u-Milana-Vidakovica-2Stambene-zgrade-u-Mihaila-Milovanovica-1Stambene-zgrade-u-Mihaila-Milovanovica-2Stambene-zgrade-u-Mihaila-Milovanovica-3Stambene-zgrade-u-Mihaila-Milovanovica-4Stambene-zgrade-u-Mihaila-Milovanovica-5Stambene-zgrade-u-Mihaila-Milovanovica-6naselje-zadino-voce-1naselje-zadino-voce-2naselje-zadino-voce-3naselje-zadino-voce-4naselje-zadino-voce-5

Zanimljivosti 

Opština Mladenovac nazivala se grad u posleratnim godinama (1945-1947), a nalazila se u srezu Mladenovac koji je obuhvatao skoro sva sela današnje opštine. U periodu 1947-1955. opština Mladenovac se nalazi u Kosmajskom srezu koji je oformljen od sreza Mladenovac i sreza Sopot, sa sedištem u Mladenovcu u Acovićevoj zgradi.