Opština Mladenovac

privredna publikacija

“PAŠALIĆ” d.o.o.

El. pošta Štampa PDF

PAŠALIĆ d.o.o.TRI DECENIJE U PROTIVPOŽARSTVU

Boško Pašalić i “PAŠALIĆ VATROMETAL” je počeo sa radom 1982. godine u Mladenovcu kao mašinbravarska radionica koja se bavila proizvodnjom šrafovske robe i metalne galanterije.

U narednih par godina se video potencijal u proizvodnji hidrantske opreme i HOZ ormana. Ubrzo po početku proizvodnje hidranata počela je i proizvodnja pene za gašenje požara ”GOLDFIRE” koja je bila prva pena za gašenje požara proizvedena isključivo na bazi domaćih sirovina.
Kao svaka uspešna privatna firma ”PAŠALIĆ VATROMETAL” je morao da odgovori na zahtev tržišta i odmah po početku proizvodnje pene za gašenje požara, počelo se sa proizvodnjom praha za gašenje požara ”BOPAL”. Ubrzo zatim, proizveden je i PP aparat pod stalnim pritiskom. U to vreme vatrogasni aparati pod stalnim pritiskom su bili nova stvar i prošle su godine i uloženo mnogo truda da bi se ”PAŠALIĆ VATROMETAL” probio na tržištu kao prvi privatni proizvođač vatrogasnih aparata, pene i praha za gašenje požara i opreme kod nas u zemlji i regionu.
Kroz teških desetak godina koje su usledile za našu zemlju, ”PAŠALIĆ VATROMETAL” je bio jedan od glavnih dobavljača pene, praha i ostale vatrogasne opreme za gašenje požara vodećim sistemima za bezbednost u zemlji: Vojska Jugoslavije, MUP, Vatrogasnim brigadama, VMA,....
Danas ”PAŠALIĆ” d.o.o. zapošljava preko 5o radnika među kojima su vrhunski stručnjaci iz oblasti vatrogastva, bezbednosti, metalurgije, finansija, marketinga, tehnologije, hemije...
Stručni saradnici, poput doktora nauka sa fakulteta, ljudi iz vodećih državnih bezbednosnih institucija, serviseri i drugi personal  preduzeća ”PAŠALIĆ” d.o.o., su tu da u svakom trenutku ponude vrhunsku uslugu, savete, obuku i da odgovore na svaki zahtev kupca.
Kupci širom Srbije su se uverili u kvalitet naših usluga i proizvoda, kao i kupci u inostranstvu iz Grčke, Hrvatske, Italije, Bugarske, Rumunije, BiH, Crne Gore, Makedonije, Nemačke, Libije i mnogi drugi.
”PAŠALIĆ” d.o.o. egzistira uspešno već trideset godina u protivpožarstvu. U želji da poboljšamo našu ponudu uveli smo još proizvoda koji se već nalaze na tržištu.
Naša želja, da zanovimo tržište novom tehnologijom na obostrano zadovoljstvo naših partnera i nas, uspešno se ostvaruje. Uz uspešnu saradnju sa našim poslovnim partnerima iz inostranstva, kao i njihovim zastupništvima, proširili smo naš asortiman prodaje koji može zadovoljiti želje i potrebe naših kupaca.


Info

“PAŠALIĆ” d.o.o.

Direkcija:

Mladenovac, ul. 16. Nova br. 155
tel.011 6230-270; 6230-392

Beograd, Kumodraška 378
tel: 011 3975 013

Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Web: www.pasalic.rs

Menadžment

Direktor: BOŠKO PAŠALIĆ

 

GORAN PAŠALIĆMenadžer prodaje: GORAN PAŠALIĆ


 

aparaticrevakompletislike-058slike-089slike-090

Zanimljivosti 

Opština Mladenovac nazivala se grad u posleratnim godinama (1945-1947), a nalazila se u srezu Mladenovac koji je obuhvatao skoro sva sela današnje opštine. U periodu 1947-1955. opština Mladenovac se nalazi u Kosmajskom srezu koji je oformljen od sreza Mladenovac i sreza Sopot, sa sedištem u Mladenovcu u Acovićevoj zgradi.