Opština Mladenovac

privredna publikacija

“VARIANT & FROG” d.o.o.

El. pošta Štampa PDF

VARIANT & FROG d.o.o.LIDER U AUTO KOZMETICI

Kao rezultat uspešne i dugogodišnje poslovne saradnje poljske firme “VARIANT S.A” i srpske firme ”FROG-M” d.o.o., a u cilju poboljšanja kvaliteta proizvoda i ponude, nastalo je 2007. godine zajedničko preduzeće “VARIANT & FROG”d.o.o.


Novi brendovi firme “VARIANT S.A.” zahvaljujući novoosnovanom zajedničkom preduzeću ”VARIANT & FROG” d.o.o. našli su se i na srpskom tržištu i to:

-    autokozmetika “Sunnycar”, kao vizija nove globalne marke kozmetike za automobile nastala još 1998. godine,
-    motorizaciona hemija “Mobil Medic”, kao koncepcija nove globalne marke hemije za motorizaciju i eksploatacionih tečnosti nastala 1999. godine,
-    lepkovi “Pulsar” nastali su kao rezultat ispitivanja sakupljenih u toku osam godina saradnje sa poznatim svetskim isporučiocima, predstavljaju široku ponudu najnovijih rešenja lepkova za korišćenje u motorizaciji, tehnici i industriji,
-    “Norma šelne”, nemački brend, lider u proizvodnji elemenata za povezivanje kao što su metalne šelne, auspuh šelne, a koriste se za prvu ugradnju u vozila tipa: “Mercedes”, “Wolksvagen”, “Opel”.
Sve ovo postalo je jedinstven, prepoznatljiv i sastavni deo ponude na srpskom tržištu.
Sastavni deo naše ponude je i bogati asortiman pribora i opreme za unutrašnje i spoljno opremanje automobila.
Od 2009. godine “VARIANT & FROG” d.o.o. je redovni učesnik međunarodnog sajma automobila u Beogradu i Kragujevcu, gde ima veoma zapaženo i prepoznatljivo mesto. Uveli smo i novi brend našeg poljskog partnera, a to su oprema i mašine za servisne radionice i vulkanizerske radnje. Posedujemo sopstvene skladišne i transportne kapacitete.
“VARIANT & FROG” d.o.o. snabdeva preko 150 maloprodajnih objekata, benzinskih pumpi, prodavnica autodelova, nekoliko veleprodaja, pedesetak servisa i radionica na području čitave Srbije, a izvoznici smo u BiH, Bugarsku i Crnu Goru.
Svoju budućnost “VARIANT & FROG” d.o.o. vidi u još čvršćem povezivanju sa svojim poljskim partnerom, a u cilju poboljšanja kvaliteta i kvantiteta ponude, kao i povećavanju broja klijenata, kako na teritoriji Srbije, tako i u zemljama okruženja. Mislimo da smo u ovom brendu spremni da zauzmemo strateško mesto u našoj zemlji.


Info

“VARIANT & FROG ” d.o.o.

11400 Mladenovac
Ivana Milutinovića 119
tel/fax: +381 11 7745 120
Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Web: www.variant.pl/ba

Menadžment

Direktor: RANKO SREJIĆ, dipl. ekonomista

 

 


P2240055P2240059P2240062slike-059slike-067slike-094

Zanimljivosti 

Godine 1965, za jednu noć, “plavci” iz Vrbice buldožerom su prosekli “bulevar” tako da je ujutro pukao pogled ka Tehničkoj školi. Bulevar je potpuno završen 29.11.1980. a prva tri manja tipska solitera s desne i leve strane bulevara i dugačka zgrada preko puta obdaništa započete su pre 1967. godine. Tehnička škola je prva “izašla na brdo”, sagrađena 1961. pre probijanja bulevara. Zgradu, koja je u početku bila predviđena za osnovnu školu, gradio je “Režijski odbor opštine” po tipskom projektu a nadzorni organ je bio Bora Đermanović.