Opština Mladenovac

privredna publikacija

“FROG – M” d.o.o.

El. pošta Štampa PDF

FROG – M d.o.o.SRPSKI LIDER U UVOZU PROIZVODA OD PLASTIKE

Preduzeće “FROG – M” d.o.o. osnovano je 1996. godine kao 100% privatno vlasništvo gospodina Ranka Srejića. Osnovna delatnost je trgovina na veliko i to prvenstveno bitnim uvoznim sirovinama i proizvodima, a naročito onih koje se malo ili nimalo proizvode na srpskom tržištu. Posedujemo sopstvene transportne i skladišne kapacitete. Od osnivanja se bavimo uvozom parafina, polietilenskog voska i u toj delatnosti jedan smo od vodećih uvoznika u Srbiji. Prateći potrebe kupaca, uvodili smo nove proizvode i širili asortiman, tako da se danas bavimo širokom lepezom proizvoda i usluga.

Prihvatili smo savremen koncept i pristup kupcima, dobavljačima i kvalitetu naših proizvoda kao i cenama. Osnovni moto naše firme je poštovanje dostojanstva i integriteta naših poslovnih partnera, korektnost, istinitost i dobri poslovni odnosi.
“FROG – M” d.o.o. je danas jedan od poznatijih distributera plastičnih paleta, box paleta i ostalih specifičnih proizvoda od plastike. Svi proizvodi su rađeni od 100% polietilena visoke gustine (HDPE). U potpunosti su predviđeni za rad u strogo higijenskim uslovima kao i kontaktu sa hranom, te je zbog toga karakteristično da su proizvodi otporni na U.V. i infracrvena zračenja, kiseline kao i većinu baza. Moguće ih je koristiti prilikom čestih temperaturnih promena, od -40 do +60 C*, idealni za korišćenje u logistici, skladištenju kao i transportu. Proizvodi poseduju UNI EN ISO 9001 certifikat koji potvrđuje sam kvalitet i standard proizvoda. Zadovoljavaju dodatne higijenske zahteve za pojedine vrste proizvoda kao što su meso, mleko i mlečni proizvodi, zahteve zakonske regulative i efikasnije inspekcijske kontrole. Možemo se pohvaliti širokom lepezom liderskih firmi kao svojim partnerima: ”Neoplanta”,”Mlekoprodukt”,”Granice”,”Univerexport”,”Nedljković”,”Pax”, ”Backa”,”PKB” i ostali.
Preduzeće ”FROG – M” d.o.o. već dugi niz godina sarađuje sa firmama iz Poljske, Bugarske, Italije, Grčke... u oblasti trgove. Ta saradnja postala je intenzivnija u poslednje vreme proširivanjem i na usluge prevoda, konsaltinga, kao i posredovanja između srpskih i inofirmi u različitim domenima delatnosti, od prioizvodnih i trgovinskih firmi, preko instituta do univerziteta. Naša firma poseduje stručan kadar koji sa lakoćom uspostavlja kontakt sa željenim institucijama van granica naše zemlje, te pomaže prilikom saradnje u smislu prevođenja, organizovanja sastanaka, sajmova, studentske razmene itd.
U smislu stalnog proširnja delatnosti, 2010. godine, ”FROG – M” d.o.o. postao je zvanični distributer „ SCHOELLER ARCA SYSTEMS“,
lidera u Evropi u proizvodnji specifičnih industrijskih proizvoda od plastike za skladištenje i transport.


Info

“FROG – M” d.o.o.

11400 Mladenovac
Ivana Milutnovića 119
Tel/Fah: +381 11 7745 120
Mob.: 381 63 248 367
Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ; Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Web: www.frog-m.rs

Menadžment

Osnivač, vlasnik i direktor: RANKO SREJIĆ, dipl. ekonomista

Rođen 22.9.1959. u Mladenovcu od oca Milosova i majke Danice. Završio Gimnaziju u Mladenovcu, a 1986. godine diplomirao na Ekononmskom fakultetu u Beogradu. Radio u TP ”Jedinstvo” Mladenovac u svojstvu generalnog direktora do 1996. godine kada osniva privatnu firmu.
Oženjen Milenom sa kojom ima dva sina Filipa i Ognjena.

 


P7300046P8030049firma06slike-067

Zanimljivosti 

Opština Mladenovac nazivala se grad u posleratnim godinama (1945-1947), a nalazila se u srezu Mladenovac koji je obuhvatao skoro sva sela današnje opštine. U periodu 1947-1955. opština Mladenovac se nalazi u Kosmajskom srezu koji je oformljen od sreza Mladenovac i sreza Sopot, sa sedištem u Mladenovcu u Acovićevoj zgradi.