Opština Mladenovac

privredna publikacija

MOTEL “SUNČANO JEZERO”

El. pošta Štampa PDF

MOTEL SUNČANO JEZEROUŽIVAJTE U LEPOTI “SUNČANOG JEZERA”

U podnožju planine Kosmaj, na samo 7 km od Mladenovca, na putu za Aranđelovac, smestio se jedan od najlepših ugostiteljskih objekata u ovom kraju – Motel ”SUNČANO JEZERO”. Na obodu Markovačke šume, omiljenog izletišta mnogih mladenovčana, koje se prostire na preko 20 hektara, prepunog staza za šetnje i rekreaciju, tik uz plavetno bistro jezero bogato raznovrsnom ribom, tim malim rajem za ribolovce, nalazi se motel “Sunčano jezero”.

Pored samog motela, do koga se stiže asfaltiranim prilaznim putem koji vodi do jezera, kroz prelepu hrastovu šumu, ovaj renovirani ugostiteljski objekat raspolaže i sa 3 bungalova kapaciteta 12 ukusno uređenih soba za prenoćište, opremljenih klima uređajima, TV aparatima i mini barovima.
U trenutnoj ponudi motela “SUNČANO JEZERO” je organizovanje svadbi, maturskih zabava i svih vrsta proslava i svečanosti. Uz kvalitetnu hranu, piće, muziku i profesionalnu uslugu, u svečanoj sali kapaciteta 290 sedećih mesta, koja se po potrebi proširuje i na 400 mesta, mnogi mladi bračni paravi i maturanti svoje najsrećnije trenutke odlučili su proslaviti baš na ovom lepom mestu.
Uz organizovanje svih vrsta svečanosti, po kojima je “Sunčano jezero” nadaleko poznato, u planu ambicioznog menadžmenta jeste i dogradnja objekta i proširivanje ponude na svakodnevno posluživanje specijalitetima šumadijske i internacionalne kuhinje u kojima će uživati brojni posetioci ovog najlepšeg mladenovačkog i bogradskog izletišta.
Dođite i sami se uverite u lepotu koju brižljivo čuvamo i negujemo samo za Vas. Dobro nam došli u ”SUNČANO JEZERO”.


Info

MOTEL “SUNČANO JEZERO”

Markovac - Mladenovac, Markovačko jezero bb
Tel/faks: 011 8211-205
Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Web: www.restoranjezero.com

Menadžment

vlasnik i direktor: NEMANJA VUKADINOVIĆ

Rođen 2.1.1985. godine. Apsolvent Fakulteta za poslovne studije ”Megatrend”


 

dsc0744dsc0750dsc1123dsc1134dsc2588dsc6597dsc6606dsc6610dsc9971dsc9972img4634img4635img4645img5215

Zanimljivosti 

Opština Mladenovac nazivala se grad u posleratnim godinama (1945-1947), a nalazila se u srezu Mladenovac koji je obuhvatao skoro sva sela današnje opštine. U periodu 1947-1955. opština Mladenovac se nalazi u Kosmajskom srezu koji je oformljen od sreza Mladenovac i sreza Sopot, sa sedištem u Mladenovcu u Acovićevoj zgradi.