Opština Mladenovac

privredna publikacija

“M- PROINTEX” д.о.о.

Ел. пошта Штампа ПДФ

“M- PROINTEX” д.о.о.ЛИДЕР РЕГИОНА У ИНДУСТРИЈИ НЕТКАНОГ ТЕКСТИЛА

Основна делатност привредног друштва “M-PROINTEX” је производња нетканих текстила. Прерадом синтетичих и природних влакана и учвршћивањем механичким и хемијским путем развила се палета нетканих текстила одређених својстава и техничких карактеритика који своју примену налазе у: • Грађевинској индустрији (геотекстил, хидроизолација „Бентотех“).
• Аутоиндустрији (аутоподови, аутотапете, термолеп).
• Индустрији намештаја (филчеви за намештајску индустрију).
• Обућарској индустрији (табанице, обућарски филчеви).

У производњи нетканих текстила најзаступљенији су геотекстил. У грађевинарству, како у нискоградњи, тако и у високоградњи, користе се геотекстили који данас имају све већу, готово незаменљиву примену.

Привредно друштво “M-PROINTEX“ д.о.о. Младеновац основано је од стране предузећа “M-Pofil“ д.о.о. Стара Пазова 2007. Године. Тиме се „M-Prointex“ прикључио „M-Profil Grupaciji“ у којој су поред „М-Profila“ из Старе Пазове налази и „М-Profil“ Забок као матично предузеће, те „M-Steel“ из Сарајева, као и представништво „M-Profil“ у Мађарској. Све фирме из „M-Profil Grupacije“ припадају грађевинској индустрији.

Нашу производњу континуирано контролишемо, унапређујемо и ширимо асортиман производа. Сви наши производи су атестирани од стране водећих предузећа за контролу квалитета у Србији и испуњавамо све EN норме Европске Уније.

„М-PROINTEX” има за циљ да континуираним развојем унапреди струку, побољша квалитет градње и активно учествује у очувању човекове околине и побољшању квалитете живљења. То смо и доказали, развојем новог производа,хидроизолације на бази Бентонита, БЕНТОТЕХ-а. Хидроизолациони материјал БЕНТОТЕХ је у потпуности развијен у погонима наше фабрике од стране нашег стручног тима и једини смо произвођачи у региону и у југоисточној Европи.

Наша визија је да будемо поуздан партнер који примењује највише стандарде пословања и гарантује високи квалитет производа и услуга. Константним усавршавањем и развојем „М-PRINTEX“ жели да буде лидер региона у индустрији нетканог текстила.

За три године нашег постојања, покривамо четри гране индустрије: грађевинску, ауто, намештајску и обућарску, са импресивним бројем пословних партнера у Републици Србији и државама бивше Југославије.


 

Инфо

“M- PROINTEX” д.о.о.

Предузеће за производњу нетканог текстила

11400 Младеновац, Краља Петра I 334 L
Тел: 381 (0)11 8244-070; 8230-968
Фах: 381 (0)11 8233-317
Email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Web: www.m-prointex.com

Менаџмент

Директор: ДУШАН КОРУНОСКИ, дипл. инж. архитектуре

Рођен 29.10.1966. у Београду од оца Слободана и мајке Љубице. После вишегодишњег радног искуства у приватном бизнису, 2009. године именован за директора „M-Prointex-а“, Ожењен, живи са породицом у Београду.


 

BENTOTEKS-SLIKA-11BENTOTEKS-SLIKA-14BENTOTEKS-SLIKA-19IMG_1214SLIKE-FIRME-009SLIKE-FIRME-013bentotexbentotex1bentotex2halaveliki-panoi_1

Занимљивости 

Општина Младеновац у периоду 1945-1955. састојала се само од вароши Младеновац. Од 1955. до 1957. општина Младеновац се састојала од вароши Младеновац, Села Младеновца, Међулужја и Рајковца.