Opština Mladenovac

privredna publikacija

УНИЈА ПОСЛОДАВАЦА СРБИЈЕ - ПОСЛОДАВЦИ МЛАДЕНОВЦА

Ел. пошта Штампа ПДФ

УНИЈА ПОСЛОДАВАЦА СРБИЈЕ

 

JАКА ПРИВРЕДА – ЈАКА СРБИЈА

Унија послодаваца Србије је невладина и нестраначка организација послодаваца, настала по угледу на сличне и сродне организације у свету. У нашој земљи делује од 1994. године и данас окупља око 140 000 предузетника, малих, средњих и великих предузећа и као таква представља незаобилазан чинилац, не само у борби за заштиту интереса послодаваца , већ има и једну од одлучујућих улога у креирању пословног амбијента који треба да допринесе остварењу њеног циља: ЈАКА ПРИВРЕДА – ЈАКА СРБИЈА! Организована као локални и регионални сервис послодаваца, поред Централе у Београду, Унија послодаваца Србије у својој мрежи обухвата  и 12 локалних канцеларија у градовима широм Србије, међу којима је и канцеларија у Младеновцу, регистрована априла 2009. године и која тренутно окупља 1235 предузетника са подручја Младеновца, а ускоро ће ова канцеларија  имати статус регионалне канцеларије.
Веће економске слободе, једноставније процедуре, смањење јавне потрошње повећавање ефикасности привредних судова..., неки су од циљева за чије остварење се бори Унија Послодаваца Србије.

ЈАКА ПРИВРЕДА – ЈАКА СРБИЈА!Зато позива све послодавце да се придруже великом и успешном тиму који се бори за уређено и богато друштво и својим члановима обезбеђује:
- Комплетну правну подршку при тумачењу позитивних законских прописа,
- Неопходне информације и едукацију из области безбедности и заштите здравља на раду,
- Заступање интереса послодаваца кроз институције у којима има своје представнике (Соц. економски савет РС, Фонд ПИО, Фонд солидарности, Национална служба за запошљавање... ),
- Колективно преговарање са синдикатима и заштиту интереса послодаваца пред синдикатима, заштиту интереса и посредовање пред инспекцијским службама,
- Информације о тендерима и конкурсима за развој предузетништва, информације о субвенцијама и кредитима,
- Коришћење услуга УПС Клуба, јединственог клуба послодавачке солидарности,
- Информације о слободним индустријским зонама...

Позивамо Вас да постанете члан највеће добровољне послодавачке породице у Србији и да заједно створимо богатију, успешнију, конкурентну и модерну привреду!

Јер, ЗАЈЕДНО МОЖЕМО ВИШЕ!

 

 


Инфо

УНИЈА ПОСЛОДАВАЦА СРБИЈЕ - ПОСЛОДАВЦИ МЛАДЕНОВЦА

Младеновац, Космајска бр.3
Тел-факс: 011 8231-751

Email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Web: www.poslodavci-mladenovca.rs

Менаџмент

ДРАГАН ДЕДИЋ

Председник УПС - Послодавци Младеновца
ДРАГАН ДЕДИЋ, електроинжењер

Рођен 1958. године. Власник предузећа „Омега ДД Гром“
Члан Управног одбора УПС. Члан локалног Савета запошљавања Младеновца.                 


 

slike-061slike-062slike-065slike-071slike-076slike-079slike-096

Занимљивости 

Општина Младеновац називала се град у послератним годинама (1945-1947), а налазила се у срезу Младеновац који је обухватао скоро сва села данашње општине. У периоду 1947-1955. општина Младеновац се налази у Космајском срезу који је оформљен од среза Младеновац и среза Сопот, са седиштем у Младеновцу у Ацовићевој згради.