Opština Mladenovac

privredna publikacija

“СТОЈКОВИЋ КЕРАМИКА” д.о.о.

Ел. пошта Штампа ПДФ

“СТОЈКОВИЋ КЕРАМИКА” д.о.о.ЗАДОВОЉСТВО ЈЕ ВАШЕ, А ИДЕЈЕ НАШЕ

Предузеће “СТОЈКОВИЋ КЕРАМИКА” д.о.о. настало је 2007. године спајањем две радње “Стилл Стојковић” –Младеновац и “Стилл Керамика”-Аранђеловац које су биле основане 2003. године. Предузеће се афирмисало на српском и црногорском тржишту као произвођач КУПАТИЛСКОГ НАМЕШТАЈА изузетног квалитета, модерног дизајна, са преко 80 модела у које убрајамо: ормариће, контесе са надградњом и уградним умиваоницима, вертикале. мини контесе, рото вертикале.... Намештај је изграђен од медијапана и иверице, фарбан постојаним полиуретанским бојама високог сјаја или у мату.

У производњи користимо најсавременије машине на којима раде искусни и високо квалифицирани радници.

Предузеће “СТОЈКОВИЋ КЕРАМИКА”, у своја два малопродајна салона у Младеновцу и Аранђеловцу (Књаза Милоша 49), осим својих производа баве се и продајом осталог купатилског програма најреномиранијих домаћих и страних произвођача: плочица, санитарија, туш кабина, када, галантерије, туш батерија....

Ми имамо идеје, а задовољство препуштамо Вама!

 


Инфо

“СТОЈКОВИЋ КЕРАМИКА” д.о.о.

11400 МЛАДЕНОВАЦ, Светолика Ранковића 127 б
тел. 011 8201-803
факс: 011 8201-884

Email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Web: www.stojkovickeramika.com


ekskluziva-2ekskluzivakabina-1kabina-2ormaric1ormaric2set-3set-4

Занимљивости 

Општина Младеновац називала се град у послератним годинама (1945-1947), а налазила се у срезу Младеновац који је обухватао скоро сва села данашње општине. У периоду 1947-1955. општина Младеновац се налази у Космајском срезу који је оформљен од среза Младеновац и среза Сопот, са седиштем у Младеновцу у Ацовићевој згради.