Opština Mladenovac

privredna publikacija

„ОМЕГА ДД ГРОМ“ Д.О.О.

Ел. пошта Штампа ПДФ

„ОМЕГА ДД ГРОМ“ Д.О.О.Предузеће „ОМЕГА ДД ГРОМ“ доо,  настало  је 1993.године  из услужно занатске радње „Омега“ и за готово две деценије свог постојања   бележи константан развој уз проширивање делатности од производње, ка велепродаји и пружању услуга маркетинга и штампе. Основна делатност ове породичне фирме коју успешно води господин Драган Дедић, јесте ПРОИЗВОДЊА И ЛИВЕЊЕ ОБОЈЕНИХ МЕТАЛА: алуминијума, месинга, бронзе, калаја, олова, ливеног гвожђа, а сви производи се прецизно и до најститнијих детаља израђују према постављеним моделима, цртежима и узорцима.

Поред производње, предузеће се веома успешно бави и трговином на велико електорматеријала, израдом електро инсталација и мрежа, као и продајом клинастог ремења, екстрамултуса и транспортних трака, као и услугама лепљења ( спајања ) истих.
У временима када интернет добија све већи значај, како у маркетинг оглашавању, тако и као медиј и средство комуникације, „ОМЕГА ДД ГРОМ“ тржишту нуди и услуге израде,  дизајнирања  и одржавања квалитетних интернет презентација, као и професионалну  примпрему за све врсте штампе.


Инфо

Предузеће за производњу, трговину и услуге

„ОМЕГА ДД ГРОМ“ Д.О.О.

11400 Младеновац, Кнеза Лазара 1 /19

Пословница Међулужје:

Стефана Немање 10
Тел/факс : 011 6236 150, 8231 052

Email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ; Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Web: www.omegaddgrom.co.rs

Менаџмент

ДРАГАН ДЕДИЋОснивач, власник, директор: ДРАГАН ДЕДИЋ

Рођен 30.09.1958 у Лебанима. Од 1977. до 1993 год. радио је у Електродистрибуцији Младеновац, да би 1993.год. основао приватну фирму која данас представља пример успешне породичне компаније у којој су запослени сви чланови породице Дедић: супруга Светлана и синови Далибор, Немања и Ненад.
Председник је Уније Послодаваца Србије – Послодавци Младеновца. Члан Управног одбора УПС и члан локалног Савета запошљавања у Младеновцу

 

 


Занимљивости 

Општина Младеновац у периоду 1945-1955. састојала се само од вароши Младеновац. Од 1955. до 1957. општина Младеновац се састојала од вароши Младеновац, Села Младеновца, Међулужја и Рајковца.