Opština Mladenovac

privredna publikacija

ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ “МЛАДЕНОВАЦ”

Ел. пошта Штампа ПДФ

ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ “МЛАДЕНОВАЦ”

 

ОНИ СЕ БРИНУ О ВОДОСНАБДЕВАЊУ,ЧИСТОЋИ И ЛЕПОТИ МЛАДЕНОВЦА

Одлуком Народног одбора општине Младеновац децембра 1953. Године, основана је Градска комунална установа која је почела са радом 1. јануара 1954. године, као претеча данашњег ЈКП „Младеновац“. Од тада до данашњих дана предузеће је више пута мењало име, али је делатност мање више остала иста, делатност која је од виталног значаја ѕа функционисање града и живота грађана: - производња и дистрибуција воде за пиће,
- коришћење и одржавање водоводног система,
- уклањање отпадних и атмосферских вода канализацијом, одржавање канализације и канала за отпадне воде,
- сакупљање, одвоз и депонирање смећа и отпадака,
- чишћење, поливање улица, стаза и паркиралишта,
- уређивање и одржавање гробаља и пружање свих врста погребних услуга (укоп, превоз посмртних остатака у земљи и иностранству, погребна опрема и др.),
- уређење и одржавање паркова, зелених и рекреационих површина,
- извођење грађевинских радова нискоградње-градских цевовода (водовода и канализације) и других објеката из комуналне делатности.

Јавно комунално предузеће „Младеновац“ има 264 стално запослена радника чији је рад организован кроз три сектора:Сектор водовод и канализација; Сектор чистоћа, зеленило и погребне услуге; Сектор заједничких служби.
Ово Јавно предузеђе поседује довољан број потребне опреме и механизације, добру организацију пословања, довољан број стручног кадра и врло успешан менаџмент, што представља гаранцију да ће и у наредном периоду представљати једно од најуспешнијих колектива у општини на задовољство запослених у њему, као и свих грађана општине Младеновац.


Инфо

ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ “МЛАДЕНОВАЦ”

11400 Младеновац, ул. Живомира Савковића 32
тел: 011 8231-422 централа
011 8231-167 ген.директор
факс: 011 8231-161

Email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Web: www.jkpmladenovac.co.rs

Менаџмент

 

ОЛИВЕРА МАКСИМОВИЋ
директор: ОЛИВЕРА МАКСИМОВИЋ, дипл. инж. технологије

Рођена 23.04.1956.г. у Кусадку. Основну школу и гимназију завршила у Младеновцу. Године 1980. дипломирала на Технолошком факултету у Београду.
Седамнаест година радила у предузећу ”Керамика” од приправника до генералног директора. Од 1997. године ради у ЈКП ”Младеновац” на руководећим пословима, Од 2004. године именована за директора.
Удата, мајка једног детета. Члан ДСС и члан Општинског одбора.

 

 


001Picture-006Picture-011Picture-015komunalno-07komunalno-08komunalno-09komunalno-10komunalno-11komunalno-12komunalno-13komunalno-14komunalno-15komunalno-16komunalno-17komunalno-18

Занимљивости 

Године 1965, за једну ноћ, “плавци” из Врбице булдожером су просекли “булевар” тако да је ујутро пукао поглед ка Техничкој школи. Булевар је потпуно завршен 29.11.1980. а прва три мања типска солитера с десне и леве стране булевара и дугачка зграда преко пута обданишта започете су пре 1967. године. Техничка школа је прва “изашла на брдо”, саграђена 1961. пре пробијања булевара. Зграду, која је у почетку била предвиђена за основну школу, градио је “Режијски одбор општине” по типском пројекту а надзорни орган је био Бора Ђермановић.