Opština Mladenovac

privredna publikacija

„ALU-MONT”

Ел. пошта Штампа ПДФ

 

ПОУЗДАНОСТ, СИГУРНОСТ, ПОСТОЈАНОСТ

Приватно предузеће „ALU-MONT” основано је 1992. године и специјализовано је за производњу прибора за надземно прихватање средњенапонског самоносећег кабловског снопа са опремом која омогућава монтажу на стаблу стуба. Основу његова производног програма чине:
КОНЗОЛА ЗА ОПШТУ НАМЕНУ, КОМПЛЕТ ЗА ЗАТЕЗНО ПРИХВАТАЊЕ И КОМПЛЕТ ЗА НОСЕЋЕ ПРИХВАТАЊЕ СРЕДЊЕ НАПОНСКОГ КАБЛОВСКОГ СНОПА. Целокупан процес производње одвија се у складу са захтевима техничке препоруке Дирекције за дистрибуцију електропривреде Србије, а квалитет, поузданост и постојаност „ ALU-MONT“ производа потврђена је и од стране Института за материјале и конструкције Грађевинског факултета у Београду.
Поред  деценијске успешне сарадње са Електродистрибуцијом Београд,   „ALU-MONT“ је дугогодишњи партнер и нашим реномираним компанијама као што су „Енергопројект“, „Минел“, Унипромет“ Чачак...

Сва опрема произведена од челика штити се од корозије наношењем превлаке од цинка по „топлом“ поступку, а поред заштите својих производа, за своје клијенте “ALU-MONT” врши и услугу „врућег“ цинковања шрафовске робе чиме се третираним производима омогућава најпостојанија могућа заштита од коризије материјала.


Инфо

Предузеће за производњу, промет, услуге, монтажу и инжењеринг

„ALU-MONT”

11400 Младеновац, Јаше Продановића ½
Тел/факс: 011 8211-308; 8211-306
Email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Менаџмент

 

ДРАГОСЛАВ ПЕТРОВИЋВласник и директор: ДРАГОСЛАВ ПЕТРОВИЋ

Рођен 23.04.1955. год. У Црквинама-Марковац, од оца Милоја и мајке Љубице. По професији електротехничар. Каријеру је запошео у предузећу „Минел Трафо“ где је од 1977 до 1991.г. обављао послове технолога, нормирача и пословође. Од 1992.г. отискује се у воде приватног бизниса и оснива приватну фирму „Алу-монт“.
Иза директора овог успешног предузећа стоји и богата спортска каријера. Са пуно успеха тренирао је бокс у БК „Младеновац“ и БК „Каблови“ Јагодина. 1972. године постао је омладински првак СФРЈ у полувелтер категорији, а за омладинску репрезентацију наступао је 15 пута, док је за сениорску репрезентацију Југославије забележио 5 наступа. Освајач је златне медаље на „Strandat cupu” у Бугарској, као и на такмичењу “Ring Sofija” у велтер категорији. Победник је финалног  турнира „Златна рукавица“ у Београду 1974. и 1975. године у велтер категорији.
Ожењен Златијом, отац Јулијане и Небојше.

 

 


Picture-001Picture-004Picture-005Picture-008Picture-009Picture-021Picture-022Picture-023Picture-026Picture-029Picture-030

Занимљивости 

Године 1965, за једну ноћ, “плавци” из Врбице булдожером су просекли “булевар” тако да је ујутро пукао поглед ка Техничкој школи. Булевар је потпуно завршен 29.11.1980. а прва три мања типска солитера с десне и леве стране булевара и дугачка зграда преко пута обданишта започете су пре 1967. године. Техничка школа је прва “изашла на брдо”, саграђена 1961. пре пробијања булевара. Зграду, која је у почетку била предвиђена за основну школу, градио је “Режијски одбор општине” по типском пројекту а надзорни орган је био Бора Ђермановић.