Opština Mladenovac

privredna publikacija

“ПАШАЛИЋ” д.о.о.

Ел. пошта Штампа ПДФ

“ПАШАЛИЋ” д.о.о.ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ У ПРОТИВПОЖАРСТВУ

Бошко Пашалић и “ПАШАЛИЋ ВАТРОМЕТАЛ” је почео са радом 1982. године у Младеновцу као машинбраварска радионица која се бавила производњом шрафовске робе и металне галантерије.
У наредних пар година се видео потенцијал у производњи хидрантске опреме и ХОЗ ормана. Убрзо по почетку производње хидраната почела је и производња пене за гашење пожара ”ГОЛДФИРЕ” која је била прва пена за гашење пожара произведена искључиво на бази домаћих сировина. Као свака успешна приватна фирма ”ПАШАЛИЋ ВAТРОМЕТАЛ” је морао да одговори на захтев тржишта и одмах по почетку производње пене за гашење пожара, почело се са производњом праха за гашење пожара ”БОПАЛ”. Убрзо затим, произведен је и ПП апарат под сталним притиском. У то време ватрогасни апарати под сталним притиском су били нова ствар и прошле су године и уложено много труда да би се ”ПАШАЛИЋ ВAТРОМЕТАЛ” пробио на тржишту као први приватни произвођач ватрогасних апарата, пене и праха за гашење пожара и опреме код нас у земљи и региону.

Кроз тешких десетак година које су уследиле за нашу земљу, ”ПАШАЛИЋ ВAТРОМЕТАЛ” је био један од главних добављача пене, праха и остале ватрогасне опреме за гашење пожара водећим системима за безбедност у земљи: Војска Југославије, МУП, Ватрогасним бригадама, ВМА,....
Данас ”ПАШАЛИЋ” д.о.о. запошљава преко 5о радника међу којима су врхунски стручњаци из области ватрогаства, безбедности, металургије, финансија, маркетинга, технологије, хемије...

Стручни сарадници, попут доктора наука са факултета, људи из водећих државних безбедносних институција, сервисери и други персонал  предузећа ”ПАШАЛИЋ” д.о.о., су ту да у сваком тренутку понуде врхунску услугу, савете, обуку и да одговоре на сваки захтев купца.
Купци широм Србије су се уверили у квалитет наших услуга и производа, као и купци у иностранству из Грчке, Хрватске, Италије, Бугарске, Румуније, БиХ, Црне Горе, Македоније, Немачке, Либије и многи други.

”ПАШАЛИЋ” д.о.о. егзистира успешно већ тридесет година у противпожарству. У жељи да побољшамо нашу понуду увели смо још производа који се већ налазе на тржишту.
Наша жеља, да зановимо тржиште новом технологијом на обострано задовољство наших партнера и нас, успешно се остварује. Уз успешну сарадњу са нашим пословним партнерима из иностранства, као и њиховим заступништвима, проширили смо наш асортиман продаје који може задовољити жеље и потребе наших купаца.


Инфо

“ПАШАЛИЋ” д.о.о.

Дирекција:

Младеновац, ул. 16. Нова бр. 155
тел. 011 6230-270; 6230-392

Београд, Кумодрашка 378
тел: 011 3975 013

Email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Web: www.pasalic.rs

Менаџмент

Директор: БОШКО ПАШАЛИЋ

 

ГОРАН ПАШАЛИЋМенаџер продаје: ГОРАН ПАШАЛИЋ


 

aparaticrevakompletislike-058slike-089slike-090

Занимљивости 

Године 1965, за једну ноћ, “плавци” из Врбице булдожером су просекли “булевар” тако да је ујутро пукао поглед ка Техничкој школи. Булевар је потпуно завршен 29.11.1980. а прва три мања типска солитера с десне и леве стране булевара и дугачка зграда преко пута обданишта започете су пре 1967. године. Техничка школа је прва “изашла на брдо”, саграђена 1961. пре пробијања булевара. Зграду, која је у почетку била предвиђена за основну школу, градио је “Режијски одбор општине” по типском пројекту а надзорни орган је био Бора Ђермановић.