Opština Mladenovac

privredna publikacija

“VARIANT & FROG ” д.о.о.

Ел. пошта Штампа ПДФ

“VARIANT & FROG ” д.о.о.ЛИДЕР У АУТО КОЗМЕТИЦИ

Као резултат успешне и дугогодишње пословне сарадње пољске фирме “VARIANT S.A” и српске фирме ”FROG-M” д.о.о., а у циљу побољшања квалитета производа и понуде, настало је 2007. године заједничко предузеће “VARIANT & FROG”д.о.о. Нови брендови фирме “VARIANT S.A.” захваљујући новооснованом заједничком предузећу ”VARIANT & FROG” д.о.о. нашли су се и на српском тржишту и то:
- аутокозметика “Sunnycar”, као визија нове глобалне марке козметике за аутомобиле настала још 1998. године,
- моторизациона хемија “Mobil Medic”, као концепција нове глобалне марке хемије за моторизацију и експлоатационих течности настала 1999. године,
- лепкови “Pulsar” настали су као резултат испитивања сакупљених у току осам година сарадње са познатим светским испоручиоцима, представљају широку понуду најновијих решења лепкова за коришћење у моторизацији, техници и индустрији,
- “Норма шелне”, немачки бренд, лидер у производњи елемената за повезивање као што су металне шелне, ауспух шелне, а користе се за прву уградњу у возила типа: “Mercedes”, “Wolksvagen”, “Opel”.

Све ово постало је јединствен, препознатљив и саставни део понуде на српском тржишту.
Саставни део наше понуде је и богати асортиман прибора и опреме за унутрашње и спољно опремање аутомобила.
Од 2009. године “VARIANT & FROG” д.о.о. је редовни учесник међународног сајма аутомобила у Београду и Крагујевцу, где има веома запажено и препознатљиво место. Увели смо и нови бренд нашег пољског партнера, а то су опрема и машине за сервисне радионице и вулканизерске радње. Поседујемо сопствене складишне и транспортне капацитете.

“VARIANT & FROG” д.о.о. снабдева преко 150 малопродајних објеката, бензинских пумпи, продавница аутоделова, неколико велепродаја, педесетак сервиса и радионица на подручју читаве Србије, а извозници смо у БиХ, Бугарску и Црну Гору.

Своју будућност “VARIANT & FROG” д.о.о. види у још чвршћем повезивању са својим пољским партнером, а у циљу побољшања квалитета и квантитета понуде, као и повећавању броја клијената, како на територији Србије, тако и у земљама окружења. Мислимо да смо у овом бренду спремни да заузмемо стратешко место у нашој земљи.


Инфо

“VARIANT & FROG ” д.о.о.

11400 Младеновац, Ивана Милутиновића 119
тел/факс: +381 11 7745 120
Email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Web: www.variant.pl/ba

Менаџмент

Директор: РАНКО СРЕЈИЋ, дипл. економиста

 

 


P2240055P2240059P2240062slike-059slike-067slike-094

Занимљивости 

Општина Младеновац називала се град у послератним годинама (1945-1947), а налазила се у срезу Младеновац који је обухватао скоро сва села данашње општине. У периоду 1947-1955. општина Младеновац се налази у Космајском срезу који је оформљен од среза Младеновац и среза Сопот, са седиштем у Младеновцу у Ацовићевој згради.