Opština Mladenovac

privredna publikacija

“FROG – M” д.о.о.

Ел. пошта Штампа ПДФ

“FROG – M” д.о.о.СРПСКИ ЛИДЕР У УВОЗУ ПРОИЗВОДА ОД ПЛАСТИКЕ

Предузеће “FROG – M” д.о.о. основано је 1996. године као 100% приватно власништво господина Ранка Срејића. Основна делатност је трговина на велико и то првенствено битним увозним сировинама и производима, а нарочито оних које се мало или нимало производе на српском тржишту. Поседујемо сопствене транспортне и складишне капацитете. Од оснивања се бавимо увозом парафина, полиетиленског воска и у тој делaтности један смо од водећих увозника у Србији. Пратећи потребе купаца, уводили смо нове производе и ширили асортиман, тако да се данас бавимо широком лепезом производа и услуга. Прихватили смо савремен концепт и приступ купцима, добављачима и квалитету наших производа као и ценама. Основни мото наше фирме је поштовање достојанства и интегритета наших пословних партнера, коректност, истинитост и добри пословни односи.
“FROG – M” д.о.о. је данас један од познатијих дистрибутера пластичних палета, боx палета и осталих специфичних производа од пластике. Сви производи су рађени од 100% полиетилена високе густине (HDPE). У потпуности су предвиђени за рад у строго хигијенским условима као и контакту са храном, те је због тога карактеристично да су производи отпорни на У.В. и инфрацрвена зрачења, киселине као и већину база. Могуће их је користити приликом честих температурних промена, од -40 до +60 C*, идеални за коришћење у логистици, складиштењу као и транспорту. Производи поседују UNI EN ISO 9001 цертификат који потврђује сам квалитет и стандард производа. Задовољавају додатне хигијенске захтеве за поједине врсте производа као што су месо, млеко и млечни производи, захтеве законске регулативе и ефикасније инспекцијске контроле. Можемо се похвалити широком лепезом лидерских фирми као својим партнерима: ”Неопланта”,”Млекопродукт”,”Границе”,”Универеxпорт”,”Недљковић”,”Паx”, ”Бацка”,”ПКБ” и остали.
Предузеће ”FROG – M” д.о.о. већ дуги низ година сарађује са фирмама из Пољске, Бугарске, Италије, Грчке... у области тргове. Та сарадња постала је интензивнија у последње време проширивањем и на услуге превода, консалтинга, као и посредовања између српских и инофирми у различитим доменима делатности, од приоизводних и трговинских фирми, преко института до универзитета. Наша фирма поседује стручан кадар који са лакоћом успоставља контакт са жељеним институцијама ван граница наше земље, те помаже приликом сарадње у смислу превођења, организовања састанака, сајмова, студентске размене итд.
У смислу сталног проширња делатности, 2010. године, ”FROG – M” д.о.о. постао је званични дистрибутер „ SCHOELLER ARCA SYSTEMS“,
лидера у Европи у производњи специфичних индустријских производа од пластике за складиштење и транспорт.


Инфо

“FROG – M” д.о.о.

11400 Младеновац, Ивана Милутновића 119
Тел/Факс: +381 11 7745 120
Моб: 381 63 248 367
Email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ; Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Web: www.frog-m.rs

Менаџмент

Oснивач, власник и директор: РАНКО СРЕЈИЋ, дипл. економиста

Рођен 22.9.1959. у Младеновцу од оца Милосова и мајке Данице. Завршио Гимназију у Младеновцу, а 1986. године дипломирао на Екононмском факултету у Београду. Радио у ТП ”Јединство” Младеновац у својству генералног директора до 1996. године када оснива приватну фирму.
Ожењен Миленом са којом има два сина Филипа и Огњена.

 


P7300046P8030049firma06slike-067

Занимљивости 

Општина Младеновац називала се град у послератним годинама (1945-1947), а налазила се у срезу Младеновац који је обухватао скоро сва села данашње општине. У периоду 1947-1955. општина Младеновац се налази у Космајском срезу који је оформљен од среза Младеновац и среза Сопот, са седиштем у Младеновцу у Ацовићевој згради.