Opština Mladenovac

privredna publikacija

МОТЕЛ “СУНЧАНО ЈЕЗЕРО”

Ел. пошта Штампа ПДФ

МОТЕЛ “СУНЧАНО ЈЕЗЕРО” Лого

 

УЖИВАЈТЕ У ЛЕПОТИ “СУНЧАНОГ ЈЕЗЕРА”

У подножју планине Космај, на само 7 км од Младеновца, на путу за Аранђеловац, сместио се један од најлепших угоститељских објеката у овом крају – Мотел ”СУНЧАНО ЈЕЗЕРО”. На ободу Марковачке шуме, омиљеног излетишта многих младеновчана, које се простире на преко 20 хектара, препуног стаза за шетње и рекреацију, тик уз плаветно бистро језеро богато разноврсном рибом, тим малим рајем за риболовце, налази се мотел “Сунчано језеро”. Поред самог мотела, до кога се стиже асвалтираним прилазним путем који води до језера, кроз прелепу храстову шуму, овај реновирани угоститељски објекат располаже и са 3 бунгалова капацитета 12 укусно уређeних соба за преноћиште, опремљених клима уређајима, ТВ апаратима и мини баровима.
У тренутној понуди мотела “СУНЧАНО ЈЕЗЕРО” је организовање свадби, матурских забава и свих врста прослава и свечаности. Уз квалитетну храну, пиће, музику и професионалну услугу, у свечаној сали капацитета 290 седећих места, која се по потреби проширује и на 400 места, многи млади брачни парави и матуранти своје најсрећније тренутке одлучили су прославити баш на овом лепом месту.
Уз организовање свих врста свечаности, по којима је “Сунчано језеро” надалеко познато, у плану амбициозног менаџмента јесте и доградња објекта и проширивање понуде на свакодневно послуживање специјалитетима шумадијске и интернационалне кухиње у којима ће уживати бројни посетиоци овог најлепшег младеновачког и боградског излетишта.
Дођите и сами се уверите у лепоту коју брижљиво чувамо и негујемо само за Вас. Добро нам дошли у ”СУНЧАНО ЈЕЗЕРО”.


Инфо

МОТЕЛ “СУНЧАНО ЈЕЗЕРО”

Марковац-Младеновац, Марковачко језеро бб
Тел/факс: 011 8211-205
Email: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели
Web: www.restoranjezero.com

Менаџмент

власник и директор: НЕМАЊА ВУКАДИНОВИЋ

Рођен 2.1.1985. године. Апсолвент Факултета за пословне студије ”Мегатренд”


 

dsc0744dsc0750dsc1123dsc1134dsc2588dsc6597dsc6606dsc6610dsc9971dsc9972img4634img4635img4645img5215

Занимљивости 

Општина Младеновац називала се град у послератним годинама (1945-1947), а налазила се у срезу Младеновац који је обухватао скоро сва села данашње општине. У периоду 1947-1955. општина Младеновац се налази у Космајском срезу који је оформљен од среза Младеновац и среза Сопот, са седиштем у Младеновцу у Ацовићевој згради.